Search
  • Julia Burman

To 14.1.-21 Tieteiden talon Tieteiden yö

Koko tieteen päivät ja yö on verkossa! Torstaina aamulla tulevat linkit tapahtumiin klikkaa niihin täältä Tieteiden yön ohjelma Tieteiden talossa. Klo 17.00 alkaa dos. Sirpa Aallon esitys Historian poliittinen käyttö, tule mukaan! Esitys on zoomissa, sitä on helppo seurata sieltä!


Jos et ole aiemmin käyttänyt zoomia, kokeile nyt rohkeasti, kone ohjaa, mitä pitää tehdä, kun klikkaat linkkiä. Jos voit valita, niin seuraa "kokousta" selaimen kautta - muuten kestää kirjautuminen pidempään, kun laataat aplikaation /zoom-ohjelman koneellesi. Sekin on yksinkertaista, pitää vaan klikata enemmän. Sikäli ihan hyvä, että tämän jälkeen voit seurata monia mielenkiintoisia juttuja verkossa. Tai vaikkapa kutsua läheisesi kanssasi omaan kokoukseen tai kahvihetkeen verkossa. Se on paljon hauskempaa kuin pelkkä puhelimessa puhuminen, korona-ajan treffit!


Paljon kiinnostavia tapahtumia on tieteen päivillä tarjolla, osa seurattavissa nk. striimattuna eli videoituina tiedetv:n kanavalla, niitäkin pääsee ohjelmasta klikkaamalla katsomaan.


Tieteen Päivät kokonaan ja ohjelma: https://www.tieteenpaivat.fi/

Tieteiden yön koko ohjelma: https://www.tieteidenyo.fi/fi#tieteiden-yo7 views0 comments

Recent Posts

See All

Vuoden 2020 Historiateos on valittu!

VUODEN 2020 HISTORIATEOS sekä 2 kunniamainintaa jaettu Suomalaisilla Historiapäivillä Lahden Sibelius-talossa: ​ Voittaja on : ​ Lea Pakkanen ja Santeri Pakkanen Se tapahtui meille. Isän ja tyttären

Suomalaiset Historiapäivät la 6.2.2021 verkossa!

Koronatilanteen vuoksi Suomalaiset Historiapäivät Lahden Sibelius-talossa järjestetään tänä vuonna verkossa lauantaina 6. helmikuuta kl 9.00 -16 eli ohjelmaa voi siis seurata mukavasti kotisohvalta. T