top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Burman

To 14.1.-21 Tieteiden talon Tieteiden yö

Koko tieteen päivät ja yö on verkossa! Torstaina aamulla tulevat linkit tapahtumiin klikkaa niihin täältä Tieteiden yön ohjelma Tieteiden talossa. Klo 17.00 alkaa dos. Sirpa Aallon esitys Historian poliittinen käyttö, tule mukaan! Esitys on zoomissa, sitä on helppo seurata sieltä!


Jos et ole aiemmin käyttänyt zoomia, kokeile nyt rohkeasti, kone ohjaa, mitä pitää tehdä, kun klikkaat linkkiä. Jos voit valita, niin seuraa "kokousta" selaimen kautta - muuten kestää kirjautuminen pidempään, kun laataat aplikaation /zoom-ohjelman koneellesi. Sekin on yksinkertaista, pitää vaan klikata enemmän. Sikäli ihan hyvä, että tämän jälkeen voit seurata monia mielenkiintoisia juttuja verkossa. Tai vaikkapa kutsua läheisesi kanssasi omaan kokoukseen tai kahvihetkeen verkossa. Se on paljon hauskempaa kuin pelkkä puhelimessa puhuminen, korona-ajan treffit!


Paljon kiinnostavia tapahtumia on tieteen päivillä tarjolla, osa seurattavissa nk. striimattuna eli videoituina tiedetv:n kanavalla, niitäkin pääsee ohjelmasta klikkaamalla katsomaan.


Tieteen Päivät kokonaan ja ohjelma: https://www.tieteenpaivat.fi/

Tieteiden yön koko ohjelma: https://www.tieteidenyo.fi/fi#tieteiden-yo9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Fabianinkatu 26, tervetuloa Vuosikokoukseen klo 17.30 ja esitelmä klo 18. Tervetuloa!

Moskova ja Liettua: Taistelu Venäjästä alkaa noin klo 18 Historian Ystäväin Liiton Vuosikokouksen jälkeen, kokous alkaa jo 17.30 Kielikeskuksen juhlasalissa, Fabianinkatu 24, Helsinki. Voit osallistu

Suomen suurin tiedetapahtuma, Tieteellisten Seurain Valtuuskunnan aikoinaan aloittama Tieteen päivät järjestetään Helsingissä 11.–15.1.2023. Alku-teemaa lähestytään kymmenien eri tieteenalojen näkök

bottom of page