Please reload

Uusimmat uutiset

Kesäkohde -Lapin kuvia netissä

Sadepäivänä on oivallinen tilaisuus katsoa vanhoja valokuvia netissä. Lapin kansa on tehnyt kulttuuriteon, kun on laittanut verkkosivuilleen kuvagalleriaansa Hildur (Larsson)  Sammallahden hienoja valokuvia. Erityinen kiitos kulttuuriteoasta kuuluu tietysti Hildur Sammallahden perillisille, jotka ovat antaneet valokuvia digitoitaviksi ja verkkoon laitettaviksi. Kulttuurityön toteuttivat Timo Heiskari ja Hannes Hörkkö,  jotka valikoivat ja digitoivat valitut kuvat. Kuvat ovat siis Hildur Sammallahden perikunnan tai Timo Heiskarin kokoelmista. Lapin kansassa on tästä aiheesta, Hildur Larssonista ja valokuvista mielenkiintoinen artikkeli, jonka on kirjoittanut Risto Pyykkö, 19.5.2018. Sen voit lukea tästä.  Lapin kansa aloitti tällä artikkelilla viiden lauantain juttusarjan, joka kertoo Lapin valokuvauksen uranuurtajasta.  2.6.2018 oli juttu: Kun Rovaniemi paloi (1909), Hildur Larsson oli kameroineen paikalla

Please reload

Please reload

Arkisto

(c) Historian Ystäväin Liitto 2017