Please reload

Uusimmat uutiset

Mielenkiitoisia tapahtumia

Barokin kauneus -konsertti Helsingissä, Myllypuron kirkossa su 23.9.2018 klo 18. Tenori Matti Remes laulaa. Vapaa pääsy! Su 30.9. klo 18 Karjaan kirkossa sama konsertti.

 

Historiaseminaari Savonlinnassa la 29.9. klo 13.30-17  Savonlinnasalissa, osoitteessa Kylpylaitoksentie 4. Ohjelma on myös nettisivuilla. https://www.kultforum.org/fi/historia-teemaseminaari-2  Kansalaissodat Suomessa ja Venäjällä: Mikä oli yhteistä ja mikä erityistä, ja mikä on kansalaissotien perintö Suomessa ja Venäjällä.  Vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Palkittuja kirjoja esittelytilaisuus Tieteiden talossa, (Kirkkokatu 6, Helsinki)  18.10.2018 klo 18 alkaen. Professorit Villstrand ja Karonen kertovat teoksesta Kulkemattomat polut ja dos. Jukka Kulomaa teoksesta Heinola 1918. Kapinan aika. Vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Helsingin Yliopiston Kielikeskuksen juhlasalissa (Fabiaaninkatu 26, 3.krs) on ensimmäisen maailman sodan päättymistä ja rauhaan palaamista käsittelevä seminaari ma 12.11. klo 17 alkaen.  Rauhaan palaaminen kansainvälisessä politiikassa ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Lisätietoja www.histseura.fi  Vapaa pääsy, tervetuloa!

Please reload

Please reload

Arkisto

(c) Historian Ystäväin Liitto 2017